Logo-Copilot-icon

Bli «Copilot ready» med Hjelseth Computers

Microsoft Copilot er nå lansert på norsk, og er i ferd med å forandre hvordan vi jobber. Dette er et verktøy som kan gi bedriften din et solid konkurransefortrinn, men for å utnytte potensialet fullt ut er det viktig å være godt forberedt.

Er dere klare for Copilot? 

copilot-klar

Hva betyr «Copilot ready»?

Å være "Copilot ready" handler om mer enn bare å anskaffe lisenser – det krever en strategi for å sikre at teknologien brukes effektivt og trygt.

Hvor starter du? Hvordan sikrer du at Copilot blir en naturlig del av bedriftens arbeidsprosesser? 

No one knows networking like they do

To viktige grunner til å forberede seg

Før du kaster deg ut i bruken av Microsoft Copilot, bør du være oppmerksom på to hovedgrunner til å ta noen forberedelser: 

Datasikkerhet og personvern 

Copilot har en imponerende evne til å finne og analysere data. Uten riktig kontroll på tilganger, kan den imidlertid avsløre sensitiv informasjon til feil personer. Det er derfor avgjørende å ha datasikkerhet og personvern på plass. 

Maksimal utnyttelse av investeringen 

Ny teknologi gir først verdi når alle ansatte er kjent med hvordan de kan bruke den til å forbedre sine egne arbeidsprosesser. Manglende opplæring kan føre til at Copilot ikke blir utnyttet optimalt. 

Logo-Copilot-1

Hvordan bli «Copilot ready» med Hjelseth Computers?

Vi har utviklet et effektivt rammeverk for å sikre at din bedrift blir klar for Microsoft Copilot. Prosessen kan deles inn i fem enkle steg: 

Copilot brukerguide første utkast 1
_MG_7230 cropped

Hvor omfattende trenger prosessen å være?

Å bli "Copilot ready" trenger ikke være komplisert. Hos Hjelseth Computers skalerer vi våre løsninger etter deres behov, uavhengig av bransje eller bedriftens størrelse. Vi sørger for at overgangen til Microsoft Copilot blir enkel og problemfri. 

La oss hjelpe deg å komme i gang! 

Er du klar for å ta bedriften til neste nivå med Microsoft Copilot?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg å bli «Copilot ready».

E-post: flyt@hjelseth.com
Telefon 51 32 88 25

Kontaktskjema