Printløsninger

Vi tilbyr printløsninger med lokal ekspertise og service for både små og store bedrifter. Inkluderer leie av maskiner, sikker print, skytjenester, og dokumenthåndtering.

Sikkerhet

Maskinene leverer sikkerhetsløsninger med flere lag, inkludert flertrinns autentisering, krypteringsprotokoller og databeskyttelse gjennom TMP 2.0 maskinvaresikkerhet.

Skybaserte tjenester

Vi tilbyr skytjenester som forbedrer produktivitet og sikkerhet, automatiserer arbeidsflyten for utskrift og dokumentbehandling. Våre tjenester gjør det mulig å skrive ut fra mobile enheter og eliminere behovet for lokale servere.

Tilpasningsmuligheter

Våre løsninger kan skreddersys for å møte bedrifters spesifikke behov, med mulighet for å oppdatere og laste ned nye funksjoner direkte fra skyen.

I en digital hverdag tilbyr vi produkter som gjør arbeidsdagen mer effektiv.
Vår erfarne serviceavdeling gir deg veiledning, installasjon og vedlikehold med høy kompetanse.

Repairing laser printer

Energieffektive utskriftsløsninger

Vi tilbyr energieffektive utskriftsløsninger med høy kvalitet og lang levetid, tilpasset bedrifters ulike behov. Fokus på å optimalisere digitale arbeidsprosesser, redusere kostnader og forbedre sikkerhet.

Bærekraft og energieffektivitet

Bærekraft og energieffektivitet: Ricoh legger vekt på bærekraft med energieffektive enheter, mindre papirbruk og karbonnøytrale tjenester, samt støtte for bedrifters ESG-mål. Ricoh maskinene er laget av resirkulert plast, energieffektiv teknologi, og toner med lav fikseringstemperatur for redusert strømforbruk.

Hva kan vi hjelpe med?

Kontakt oss på print@hjelseth.com, bruk skjema eller ring 51 32 88 25. Vi kan hjelpe deg med printløsninger til din bedrift.